Vi som kommer driva den här bloggen är LifePuzl´s VD och grundare Maria Forsberg Lönn samt André Dahlgren Melin som är marknadsansvarig och allt i allo här på LifePuzl. Bloggen kommer handla om tips för att förenkla livspusslet och vad som händer i företaget. Vi kommer också ha intervjuer med experter och föräldrabloggare som kommer berätta sin syn på vardagslivet.

Annons

Påskpynt på Lindängen

Det stora letandet efter förra årets påskpynt pågår för fullt. Vi har letat i källaren, på vinden och alla förråd så ja nu vet vi inte riktigt vart vi ska leta någonstans. Det skulle ju kunna vara som när jag letade efter mitt påskpynt hemma igår då pyntet hade gömt sig längst ner i jullådan. Men så fort Maria kom hit och började leta så hittade hon självklart påskfjädrarna på mindre än 5 minuter..

Nu har vi i alla fall haft ett möte med en student från högskolan i Gävle om lite saker som vi var nyfikna på. Mötet gick bra och vi ser fram emot att träffa honom igen om några veckor för att se vad vi kan få fram.

Nu ska jag byta ut björkriset mot äppelträds kvistar för alla oss allergiker på Lindängen så vi också kan jobba här 😉

IMG_3384

Vi på LifePuzl vill nu önska er alla en trevlig långhelg och en riktigt GLAD PÅSK!

LifePuzl André

En reaktion på ”Påskpynt på Lindängen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons