Vi som kommer driva den här bloggen är LifePuzl´s VD och grundare Maria Forsberg Lönn samt André Dahlgren Melin som är marknadsansvarig och allt i allo här på LifePuzl. Bloggen kommer handla om tips för att förenkla livspusslet och vad som händer i företaget. Vi kommer också ha intervjuer med experter och föräldrabloggare som kommer berätta sin syn på vardagslivet.

Annons

En lugn stund i vardagen

Då var det måndag igen och en ny arbetsvecka att blicka fram emot. Denna vecka är ju som ni säkert inte har missat en lite kortare vecka eftersom det är röd dag på fredag. Så då kan man passa på att bege sig ut i löparspåret några extra gånger så att man når sina mål i Jorden runt med LifePuzl. För vi är ju även lediga på måndag!

Idag har det varit riktigt mycket folk som sprungit runt här på Lindängen men nu på eftermiddagen så har det börjar lugna ner sig lite och man kan nu luta sig tillbaka i kontorsstolen och lyssna på några lugna låtar medans man jobbar. På tal om jobbar så har jag idag installerat en ny stor skärm för att underlätta nacken i mitt jobb. Så nu ska jag bara vänja mig med ögonen då det känns helt annorlunda med en så pass stor skärm, men det ska nog gå fort.

IMG_3287

LifePuzl André

En reaktion på ”En lugn stund i vardagen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons