Vi som kommer driva den här bloggen är LifePuzl´s VD och grundare Maria Forsberg Lönn samt André Dahlgren Melin som är marknadsansvarig och allt i allo här på LifePuzl. Bloggen kommer handla om tips för att förenkla livspusslet och vad som händer i företaget. Vi kommer också ha intervjuer med experter och föräldrabloggare som kommer berätta sin syn på vardagslivet.

Tillbaka från sjukdom och VAB

Hej allihopa!

Efter att ha varit borta från jobbet i tre dagar på grund av sjukdom och VAB så är jag äntligen tillbaka framför datorn igen. Som vanligt börjar dagen med en varm kopp te då jag är en riktigt fryslort som alltid sitter med kalla händer hela dagarna, men tack vare mitt te så håller jag värmen uppe. Dagsschemat är fullproppat med saker att fixa men de mesta har jag redan betat av då jag jobbar väldigt intensivt och snabbt, gillar inte att ha saker som ligger och bildar stora högar. Men som alltid så finns det saker som hakar upp sig och jag har ett program som krånglar för mig och har gjort det i snart 1 veckas tid. Men just nu väntar jag bara på svar från support för att kunna ta mig vidare.

IMG_3115

Annars idag så ska jag träffa en nack-specialist för att se hur vi kan gå vidare med min whiplashskada som jag råkade ut för i december. Fösta stegen blir nog att ställa hit en dataskärm så man slipper sitta och stirra nedåt i en laptop 8 h om dagen samt börja träna upp alla små muskler, alltså fruktansvärt tråkigt träning. Men vad gör man inte för att kunna leva normalt?

Nu ska jag fortsätta färdigställa dagens Att-göra-lista.

Ha en fantastisk härlig onsdag!

LifePuzl André

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *