Vi som kommer driva den här bloggen är LifePuzl´s VD och grundare Maria Forsberg Lönn samt André Dahlgren Melin som är marknadsansvarig och allt i allo här på LifePuzl. Bloggen kommer handla om tips för att förenkla livspusslet och vad som händer i företaget. Vi kommer också ha intervjuer med experter och föräldrabloggare som kommer berätta sin syn på vardagslivet.

Full fart på Lindängen

Från helt tomt på kontoret igår så är det idag helt fullproppat här. Lasse, Maria, Ghazwan och hunden Lisa är här så det känns väldigt trevligt med lite sällskap och att ha någon att prata med. Idag så blir det planera marknadsföring samt att Jenny från Movexum kommer in och ska kolla på bokföringen. Dagen har verkligen gått fort idag då tiden bara runnit iväg av någon anledning. Det blev även lite akupunktur för min del av sjukgymnasten här på Lindängen så nu är man helt slut i huvudet. Jag fick bland annat en nål i en ny punkt som sitter mitt på huvudet och ska vara en avslappningspunkt, det märktes kan jag lova. Känner mig som en sprattelgubbe just nu.

image1

Efter jobbet så blir det konditionsträning så man kan nå sitt mål i Jorden runt med LifePuzl. Ta er ann utmaningen ni också för en roligare och mer motiverande träning.

LifePuzl André

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *