Vi som kommer driva den här bloggen är LifePuzl´s VD och grundare Maria Forsberg Lönn samt André Dahlgren Melin som är marknadsansvarig och allt i allo här på LifePuzl. Bloggen kommer handla om tips för att förenkla livspusslet och vad som händer i företaget. Vi kommer också ha intervjuer med experter och föräldrabloggare som kommer berätta sin syn på vardagslivet.

Storstädning

Idag har det verkligen varit storstädning här på Lindängen. Utegården har rensats från allt skräp som smält fram från alla snöhögar och gruset som igår låg över hela parkeringen är nu borta. Nu känns det verkligen som att våren är här för att stanna men som vi alla vet så kan det dyka upp snö ända in i April. Så det är bara att njuta av det väder vi har just nu och ladda upp med filmkväll när väl snön/regnet kommer.

 IMG_2799

Nu är det dags för mig att börja röra mig hemåt för idag efter en helt ensam dag här på kontoret då magsjukan härjar hos familjen Forsberg – Lönn. Hoppas bara inte jag råkar ut för magsjukan, men än så länge mår jag bra! Har som sagt inte tid att vara sjuk så jag får ta och bli det någon annan gång om jag själv får bestämma.

LifePuzl André

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *