Vi som kommer driva den här bloggen är LifePuzl´s VD och grundare Maria Forsberg Lönn samt André Dahlgren Melin som är marknadsansvarig och allt i allo här på LifePuzl. Bloggen kommer handla om tips för att förenkla livspusslet och vad som händer i företaget. Vi kommer också ha intervjuer med experter och föräldrabloggare som kommer berätta sin syn på vardagslivet.

Ny uppdatering av Att-göra-listorna

Hej igen alla livspusslare!

Hoppas ni har haft en fantastiskt helg och nu är utvilade för den här jobbveckan. Själv är jag relativt utvilad och är riktigt förväntansfull på vad den här veckan har att erbjuda.Just nu så sitter jag uppe i alla förberedelser med att skapa bilder och information om vad den nya uppdateringen av LifePuzl handlar om.

I den nya uppdateringen ingår:

1. Att-göra-listor som kostar 39 kr i en engångssumma.

2. Prestandaförbättringar.

3. Buggfixar.

Så se till att ladda ner den nya uppdateringen idag för att få en bättre fungerande app samt unna dig själv att köpa Att-göra-listorna för att lättare komma ihåg allt som du måste handla eller göra. För det finns inget jobbigare än att komma hem från affären och komma på att man har glömt något. Här nedan får ni lite förslag på vad man kan göra med listorna.

* Handlingslistor att dela med hela familjen

* Veckans/månadens Att-göra

* Gör din egen ”bucketlist”

* Packingslistor

* Listor för barnen med deras läxor

* Matlista som hela familjen kan vara med och bestämma

Hur använder ni era listor? Kommentera gärna då vi ser fram emot att läsa hur just ni använder dom.

Ha nu en fantastiskt måndag!

LifePuzl André

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *