Vi som kommer driva den här bloggen är LifePuzl´s VD och grundare Maria Forsberg Lönn samt André Dahlgren Melin som är marknadsansvarig och allt i allo här på LifePuzl. Bloggen kommer handla om tips för att förenkla livspusslet och vad som händer i företaget. Vi kommer också ha intervjuer med experter och föräldrabloggare som kommer berätta sin syn på vardagslivet.

Annons

Veckans livspusslare, Linda Yousef

Jag heter Linda och är 27 år gammal och bor med min man och två barn i Stockholm. I vårt hem är det full rulle med två barn, en flicka som är 3 och en pojke som är 1. Man måste verkligen hänga med i svängarna. Min man är egenföretagare och för tillfället jobbar jag med bloggen och det ger oss mycket tid över till att framför allt kunna ge barnen mer tid. Jag och min man är två aktiva föräldrar, träning är en del av vår vardag för att vi ska hålla igång och må bra. Vi värdesätter familjetid och försöker alltid hitta på roliga saker med barnen.

unnamed1

Det klassiska tipset, planering, planering och återigen planering. Man kommer verkligen långt med att planera maten veckovis, storhandla på söndagar så allt finns tillgängligt hemma när man kommer hem från jobb och ska börja med middagen mitt i all stress efter att barnen hämtats. Sen är samarbetet mellan paret väldigt viktigt, att dela upp arbetet så att allt inte faller på den ena. Vi kvinnor har väldigt lätt för att saker och ting ska vara på vårt vis, vi som har stenkoll på alla läkarbesök, möten osv. Synka varandras kalender i telefonen är ett bra tips, då har båda koll på alla viktiga datum och tider eller ladda ner appen där man kan ha en gemensam kalender.

Jag har hunnit ta en titt på appen men inte aktiverat mig helt ännu men kommer definitivt att göra och rekommenderar appen starkt till alla som vill ha få ihop familjelivet.

Följ Linda’s familjeliv på, www.linnda.se

2 reaktioner på ”Veckans livspusslare, Linda Yousef

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons