Vi som kommer driva den här bloggen är LifePuzl´s VD och grundare Maria Forsberg Lönn samt André Dahlgren Melin som är marknadsansvarig och allt i allo här på LifePuzl. Bloggen kommer handla om tips för att förenkla livspusslet och vad som händer i företaget. Vi kommer också ha intervjuer med experter och föräldrabloggare som kommer berätta sin syn på vardagslivet.

Tillbaka men mer glömsk än någonsin

Hej alla!

Jag har tagit mer eller mindre time-out från LifePuzl under veckan eftersom jag haft så mycket att göra på SLU och måste försöka komma ikapp lite. Har med varm och trygg hand överlåtit det mesta dagliga till André och har full tillit till att han fixar det som behövs. Även om fokus har legat på SLU i veckan så blir det alltid lite LifePuzl-jobb varje dag. Jag väntar spänt på besked från PTS om vi går vidare i uttagningen i Innovationstävlingen men ännu inget besked…

För någon vecka sedan skulle jag på affärsmöte med M, som jag bara träffat som hastigast på Movexum en gång. Mötet gick bra. När vi väl hittade varandra vill säga…  Så här såg vår sms-konversation ut innan:

IMG_0520 

IMG_0522

Så, ett tips om ni bestämmer möte på Waynes i Gävle: Det finns inte mindre än tre stycken! På samma gata!!

Veteran i missade möten
Den här veckan har jag alltså fokuserat på SLU. Lite för mycket kan man tycka. I måndags trodde jag att jag hade ett möte på banken på tisdagen kl 16.00. Det var jag så säker på att jag inte brydde mig om att kontrollera. Big mistake! Tisdag morgon kollar jag mer exakt vilken tid det var och upptäcker då att mötet var på måndagen:-( Ångerfullt mail till banken om ny tid och löfte om att inte glömma bort det.. Det tog två dagar innan bankkillen svarade så jag tror det inte var alltför populärt. Inte jättebra läge inför att förhandla ner räntan på bolånen..

Nästa bortglömda möte blev på onsdagen, vilket jag snabbt inser när jag svarar i telefonen (i Uppsala) och en röst säger: vi skulle ses för 10 minuter sedan…. Inte kul alls och jag skäms! Fr.o.m nu ska jag lägga in påminnelser på ALLA mina inbokade händelser! Minnet är inte att lita på!

Internationella kvinnodagen
I söndags var det ju Internationella kvinnodagen! En väldigt viktig dag fortfarande! Vi i Sverige har kommit långt men inte ända fram och framför allt måste vi alla fortsätta jobba för kvinnor i andra länder där jämställdheten knappt existerar. Min dotter E är iaf världens bästa. Hon började planera redan på lördagen att hon skulle fira mig med en speciell frukost. Hon gick upp tidigt och började greja i köket. Länge! Till slut kom min Kvinnodagsfrukost: En fantastisk fruktsallad arrangerad som en vacker blomma med majs i mitten, plus egenhändigt pressad (med hennes små små händer (ja, hon pressade den verkligen för hand!)) apelsinjuice! Behöver jag säga att det smakade fantastiskt? Herregud vad jag älskar den ungen!

IMG_0689

Våren är på väg!
Äntligen är våren på väg! Nu säger jag hejdå med en vårbild från idag. L har kommit hem och nu ska vi titta på det absolut sista avsnittet av House of Cards!

FullSizeRender

maria

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *