Vi som kommer driva den här bloggen är LifePuzl´s VD och grundare Maria Forsberg Lönn samt André Dahlgren Melin som är marknadsansvarig och allt i allo här på LifePuzl. Bloggen kommer handla om tips för att förenkla livspusslet och vad som händer i företaget. Vi kommer också ha intervjuer med experter och föräldrabloggare som kommer berätta sin syn på vardagslivet.

Sandvikens minsta hotell

För att ni ska få en bättre bild av hur det ser ut här på Lindängen så tänker jag idag visa er Sandvikens minsta hotell med sina 3 rum som har blivit väldigt populärt. Rummen som vi hyr ut ligger alltså på våran övervåning precis bredvid en lägenhet som vi hyr ut till två lugna personer som studerar på högskolan i Gävle.

IMG_0581

Som jag nyss skrev så finns det alltså 3 st rum med 6 st bäddar och även tillgång till 1 extrabädd per rum. Alla som bor på hotellet har alltså ett gemensamt kök där man antigen kan beställa frukost för 70 kr eller ta med sig sin egen frukost. Lindängen är en byggnad med historik. Huset byggdes år 1931 som ett resandehotell med eget bageri i källaren. Ända till år 1988 fungerade huset som hotell, därefter byttes sängar ut mot skrivbord och det blev istället ett kontorshotell. Numera ryms både kontor, andra lokaler samt Sandvikens minsta hotell på Lindängen. Med ett oslagbart läge har man det mesta inom promenadavstånd; Sandvikens ResecentrumSandvik AB, restauranger och inte minst Göransson Arena. Dessutom är vi granne med Parkbadet som erbjuder många möjligheter till både träning, nöje och rekreation. Nuvarande ägare tog över Lindängen sommaren 2013 och nu pågår arbetet med att sakta men säkert återställa husets själ.

Hallen

Vy-från-ytterhall-768x1024

IMG_0593

Köket

Kök-1024x768 IMG_0586

Duschen

IMG_0584

Rum 1

IMG_0589

Rum 2

IMG_0595 IMG_0598

Rum 3

Rum-3-B-1024x768

Se före/efter bilder från renoveringen på hemsidan.

LifePuzl André

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *