Vi som kommer driva den här bloggen är LifePuzl´s VD och grundare Maria Forsberg Lönn samt André Dahlgren Melin som är marknadsansvarig och allt i allo här på LifePuzl. Bloggen kommer handla om tips för att förenkla livspusslet och vad som händer i företaget. Vi kommer också ha intervjuer med experter och föräldrabloggare som kommer berätta sin syn på vardagslivet.

Källaren tar form

Nu ska jag ta med er från mitt kontor ner till källaren för att ge er en lite uppdatering om vad som har hänt där nere sen sist. Först och främst lär vi ta oss ut genom entrén som består av en gammal röd dörr som snart ska bytas ut bara det blir varmare ute. Sedan beger vi oss upp till vänster mot vägen för att gå ner till källaren via ingången på sidan av huset.

Väl nere i källaren så ser ni att nästan alla betongväggar är borta och nu uppsatta med träpanel för att få en mysigare känsla om vi nu ska ha ett café där nere, det kan bara framtiden visa oss. Träpanelen ska även målas vit för att få fram ljuset på ett bättre sett.

IMG_2570 IMG_2571 IMG_2572 IMG_2576

Det är fortfarande väldigt rörigt här nere men det finns en de kvar att göra så det är inte så konstigt. Jag är så ivrig att se resultatet när det är klart men det dröjer nog någon månad till tyvärr. Hoppas det går fort.. Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och börja planera in vem som blir veckans livpusslare denna vecka.

Ha en fantastisk dag!

LifePuzl André

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *