Vi som kommer driva den här bloggen är LifePuzl´s VD och grundare Maria Forsberg Lönn samt André Dahlgren Melin som är marknadsansvarig och allt i allo här på LifePuzl. Bloggen kommer handla om tips för att förenkla livspusslet och vad som händer i företaget. Vi kommer också ha intervjuer med experter och föräldrabloggare som kommer berätta sin syn på vardagslivet.

Ny vecka med nya möjligheter

God morgon alla livspusslare där ute i vårat avlånga land.

Då jag haft en fullspäckad helg som inte riktigt blev som jag hade tänkt mig så är det otroligt skönt att vara tillbaka till verkligheten och vardagen. Dagen på Lindängen ser ut som följande att jag börjar med att färdigställa veckans ToDo lista som består mycket av sociala medier. Maria har ganska så fullt upp med sitt SLU arbete just nu och säkerligen några veckor framöver så det är lite därför det var ett tag sedan hon la upp ett inlägg här. Men när hon väl får tiden över så kommer det nog dyka upp några kloka ord från henne :)

Idag visar sig vädret på sin bästa sida med sol och blå himmel, så idag är även jag på strålande humör och ovanligt pigg trots att jag hade en dålig natt. Hoppas bara att vädret håller i sig hela dagen eller varför inte hela veckan?

LifePuzl André

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *