Vi som kommer driva den här bloggen är LifePuzl´s VD och grundare Maria Forsberg Lönn samt André Dahlgren Melin som är marknadsansvarig och allt i allo här på LifePuzl. Bloggen kommer handla om tips för att förenkla livspusslet och vad som händer i företaget. Vi kommer också ha intervjuer med experter och föräldrabloggare som kommer berätta sin syn på vardagslivet.

Effect Dagen

IMG_2472

Hela dagen igår representerade jag (André) LifePuzl tillsammans med Movexum på Effect dagen i Gävle Konserthus. De bjöds på allt från fantastiskt god mat till riktigt bra föreläsningar och även en hel del mingel bland alla företagare som var där. Föreläsarna var Kajsa Nordberg, Daniel Mendoza och Magnus Samuelsson som grundaren av Yule Goat glögg haffade upp med en rätt så oväntad replik:

– Tjenare Magnus, känner du igen mig?

 – Magnus svara tveksamt nej..

Till grundarens svar – Nej hur skulle du kunna göra det? Vi har ju aldrig träffats men får jag bjuda på en glögg?

Snacka om en bra isbrytare och Magnus smakade självklart på glöggen. Synd bara att det inte var så mycket protein i glöggen men han verkade i alla fall gilla den 😉

19504_10153048220130490_7036882200497217578_n

Movexum presenterade även sin nya samarbetspartner, Clockwork som är ett bemanning och rekryterings företag. Det var väldigt intressant att höra vad han hade att säga om hur företaget startades och man märkte verkligen vilket driv och vilken kompetens han hade. För mig som var ungtuppen där så kändes det riktigt bra att få de erfarenheterna alla hade att tillföra genom sina berättelser och den sociala biten utvecklas för varje gång man är på sådana event.

10426184_10153048309255490_2822817034598213303_n

Ser fram emot nästa!

LifePuzl André

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *