Vi som kommer driva den här bloggen är LifePuzl´s VD och grundare Maria Forsberg Lönn samt André Dahlgren Melin som är marknadsansvarig och allt i allo här på LifePuzl. Bloggen kommer handla om tips för att förenkla livspusslet och vad som händer i företaget. Vi kommer också ha intervjuer med experter och föräldrabloggare som kommer berätta sin syn på vardagslivet.

Veckans livspusslare, Josefin Landhagen

Min familj består av mig, Josefin, som är ensamstående mamma till Pontus snart 12 år och Meja 5 år. Vi bor i en 2,5:a i Norrköping i utkanten av stan nära skog och natur och drömmer om att köpa ett hus i framtiden. Barnen bor hos mig varannan vecka och den andra tiden hos sin pappa. Jag jobbar som kundrådgivare, tar även uppdrag som fotograf samt driver bloggen My Happy Days där man får följa oss i vardagsmagi berättad både i bilder och ord.

Processed with VSCOcam with b5 preset

Effektivitet, det är mitt bästa tips! Jag försöker till exempel handla mat om det behövs fyllas på hemma i kylskåpet under min lunch på jobbet. Då sparar jag tid och kan lägga den på mina barn istället. Att planera dagarna och ha rutiner underlättar väldigt mycket med för att vardagen ska flyta på så bra som möjligt med läxläsning, matlagning osv.

image (2)image (3)

 My Happy Days är en fotoblogg med betoning på det vackra och glädjefyllda i livet blandat med viktiga ämnen, vardagsmagi och livet med skatterna, Eftersom inredning och matlagning är stora intresse får man även ta del av hemmet, recept och inspiration! Enjoy!

www.myhappydays.se

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *