Vi som kommer driva den här bloggen är LifePuzl´s VD och grundare Maria Forsberg Lönn samt André Dahlgren Melin som är marknadsansvarig och allt i allo här på LifePuzl. Bloggen kommer handla om tips för att förenkla livspusslet och vad som händer i företaget. Vi kommer också ha intervjuer med experter och föräldrabloggare som kommer berätta sin syn på vardagslivet.

nervös gårdag

Hej alla livspusslare där ute!

Precis när jag skulle publicera gårdagens blogginlägg igår så händer det som inte får hända, internet kraschar.. Det var också precis innan jag skulle bege mig hemåt för dagen, så man blev ju inte på världens bästa humör. Men man får göra det bästa av situationen och gå hem med ett leende på läpparna och skriva om allt idag istället.

Gårdagen på Lindängen var väldigt nervös då vi dagen innan släppte den nya uppdateringen av LifePuzl och nervositeten kommer då man aldrig riktigt vet om allt stämmer, vi är ju bara människor och man kan ju ha missat något som får hela appen att krångla. Men vi har inte fått in ett endaste mail om att det skulle vara så utan bara positiva feedbacks om att den funkar utmärkt och att Att-göra-listan är en toppen idé. Självklart vill vi fortfarande ha in feedbacks om förbättringar eller nya idéer på hur man kan förenkla vardagslivet för alla familjer. Ni kan skicka in alla förslag till info@lifepuzl.se .

Idag så har det inte hunnit hända så mycket här på kontoret än förutom en massa kaffe drickande och det vardagliga arbetet. Så vi får se om jag återkommer senare idag med några nyheter.

image

1024-1024

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *