Vi som kommer driva den här bloggen är LifePuzl´s VD och grundare Maria Forsberg Lönn samt André Dahlgren Melin som är marknadsansvarig och allt i allo här på LifePuzl. Bloggen kommer handla om tips för att förenkla livspusslet och vad som händer i företaget. Vi kommer också ha intervjuer med experter och föräldrabloggare som kommer berätta sin syn på vardagslivet.

Superveckan

Nu pågår verkligen en supervecka här på LifePuzl. Först och främst så släppte vi en ny uppdatering av LifePuzl med en helt ny funktion – Att-Göra-Listor! För att släppa en ny funktion så är det inte att bara klicka på en knapp utan det är så otroligt mycket förberedelse och ändringar som måste ske. Man ska bland annat ändra all text i alla sociala medier, på App-store, Google Play och hemsidan. Sen lär också alla bilder ändras och bytas ut och informationstexter lär göras. Ett nyhetsbrev och alla sociala medier ska fixas med all information om det nya som tillkommit och sen tillkommer det så mycket på vägen som man märker lär ändras. Sen återstår bara väntat på feedbacks för att börja den sociala biten med kundkontakt.

1 iphone

Vad mer händer då i veckan?

Jo veckans livspusslare visas inte bara en gång den här veckan utan en igår och en på fredag. Vi ska också in och testa en ny betalfunktion till LifePuzl som kommer tillkomma framöver då Att-Göra-Listorna just nu är gratis men kommer sen att endast kosta 39 kr i en engångssumma. Kalendern och dagboken kommer fortfarande att vara gratis.

1024-1024

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *