Vi som kommer driva den här bloggen är LifePuzl´s VD och grundare Maria Forsberg Lönn samt André Dahlgren Melin som är marknadsansvarig och allt i allo här på LifePuzl. Bloggen kommer handla om tips för att förenkla livspusslet och vad som händer i företaget. Vi kommer också ha intervjuer med experter och föräldrabloggare som kommer berätta sin syn på vardagslivet.

Annons

Veckans Livspusslare, Jenny Andersson

Då jag var sjuk i fredags så publicerades aldrig någon veckans livspusslare så det får nu bli en supervecka med två st veckans livspusslare, en idag och en på fredag! / André

Här kommer veckans första livspusslare!

Jenny Andersson

Jag är en 28-årig mamma från Småland som bor i Stockholm med min familj bestående av min åttamånaders gosse och sambo som är officer. Jag har en högskoleutbildning inom medie- och kommunikationsvetenskap och jobbar med PR och marknadsföring.

Bild1

Bloggen startade jag när jag var gravid bland annat för att min familj hemma i Småland skulle kunna följa med på vår resa. Mitt bästa livspusseltips är att kommunicera och planera för att undvika onödig stress. Ha en gemensam agenda eller plattform där ni skriver upp veckans middagar, träningar, aktiviteter och saker som måste göras. Se till att veckan inte enbart består av olika ”måsten” utan planera in minst en rolig aktivitet att genomföra tillsammans eller själv.

Jag har tyvärr inte testat LifePuzl än men har laddat ner den nu och det verkar vara en väldigt smidig och bra app för att kunna hålla ihop vardagen och få en bra överblick över hela familjens schema.

Ta en titt på Jenny´s blogg – En blogg om livet som nybliven mamma.

http://blogg.alltforforaldrar.se/jennyalice/

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons