Vi som kommer driva den här bloggen är LifePuzl´s VD och grundare Maria Forsberg Lönn samt André Dahlgren Melin som är marknadsansvarig och allt i allo här på LifePuzl. Bloggen kommer handla om tips för att förenkla livspusslet och vad som händer i företaget. Vi kommer också ha intervjuer med experter och föräldrabloggare som kommer berätta sin syn på vardagslivet.

Maria tränar…

Halvligger i hotellsängen och förbereder inför morgondagens presentation hos PTS, Post och Telestyrelsen. Det går sisådär…. Jag gick upp tidigt i morse, packade ihop och åkte till Uppsala och SLU. Idag har vi haft ett långt möte med länsveterinären Annelie från Västerbotten, för att planera vilka utbildningar vi ska knåpa ihop. Det blev en lång lista! Allt ifrån seminarium om omhändertagande av djur, till fortbildningskurser inom försöksdjur, djurparksdjur, häst och fisk! Vi får se hur mycket vi hinner med i år, det brukar ta ett tag innan man ihop alla trådar.

Vid 17-tiden åkte jag vidare mot Stockholm eftersom jag har presentationen av LifePuzl inför PTS´s juryn i morgon. Körde självklart fel vid Norrtull och fick snurra runt i stan ett tag innan jag äntligen hittade fram till hotellet. Sedan blev det många turer mellan mitt rum och hotellreceptionen…. Mitt rum var jättekallt och jag hittade ingenstans där man kunde höja värmen. Då fick jag en värmefläkt som inte fungerade. Sedan upptäckte jag att Tv:n hade vita diagonala streck över rutan vilket kändes lite irriterande. Efter alla turer skulle jag få byta rum men då fungerade inte kortet till det rummet:-( Vid det laget var jag både trött och lite stressad eftersom jag hade tänkt jobba ett tag innan jag skulle däcka ihop i sängen. Till slut fick jag ännu ett nytt rum och där sitter jag nu. Lite kallt här också men sängen har två täcken och jag slipper vita ränder på Tv´n! :-)

Hotell Karlaplan

Hotell Karlaplan. Ser ok ut så här långt…

Äntligen en säng att jobba i!!

Äntligen en säng att jobba i!!

Medan jag krånglade i receptionen såg jag en skylt om att det är städnatt på….gissa…. Ja, självklart onsdagsnätter! Så, det var bara att ge sig ut och jaga ny parkeringsplats. Gick förhållandevis bra för att vara i centrala Stockholm och som extra bonus såg jag en rolig skylt på väg tillbaka. Eller vad tycker ni? Visst är den lite rolig?

Förbjudet för hundar? What?

Förbjudet för hundar? What?

Nu ska jag pitcha en sväng för mig själv sedan tar jag ledigt. I morgon är det en viktig dag!

 maria

5 thoughts on “Maria tränar…

  1. Första bilden ser ju ut som en klassisk jukebox vid första anblicken! (Classic ”1015”) För övrigt, sånt där krångel har vi inte på Hotell Lindängen! Här är det varmt och gott på rummen. Välkommen!

    1. Skylten är underbar, tycker jag! En Pitch är helt enkelt en kort presentation för att ”sälja in” din idé. Man brukar t.ex prata om ”Hisspitch” eller ”2-minuterspitch” där man på kort tid ska lyckas få fram det allra viktigaste, och ”fånga” åhöraren. Min Pitch igår var på 12 minuter och det är ju g lång tid. Å andra sidan var det extremt uppstyrd av PTS´s agenda där de i förväg angett exakt tid för varje del, t.ex. Affärsmodell: 2 minuter. Organistaion: 1 minut, Projektupplägg: 2 minuter… osv . Inte slösa bort värdefulla sekunder där inte..:-)

      1. Aha. Samtidigt ett skönt stöd i ett pressat sammanhang. Lika för alla. Tack för kortkursen. Hoppas det gick vägen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *