Vi som kommer driva den här bloggen är LifePuzl´s VD och grundare Maria Forsberg Lönn samt André Dahlgren Melin som är marknadsansvarig och allt i allo här på LifePuzl. Bloggen kommer handla om tips för att förenkla livspusslet och vad som händer i företaget. Vi kommer också ha intervjuer med experter och föräldrabloggare som kommer berätta sin syn på vardagslivet.

Pusslandet med Lindängen fortsätter

Vilken underbar dag det är ute idag, solen skiner som aldrig förr och himlen är lysande blå och jag tro mig höra fågelsång in på kontoret eller så är det bara Marias man som sitter och smånynnar på någon ny låt som han kommit på. Oavsett vilket så blir man väldigt mycket piggare. :)

Vårt pusslande för att få ordning Lindängen fortsätter och i eftermiddag så ska vi börja sätta upp träpanel i källaren för att hinna få i ordningen ett sommarcafé. Lokalen i källaren är på över 140 kvm och var från början ett bageri. Vi kommer också ha en uteservering men just nu så är det de invändiga som ska fixas och donas med så vi får till en mysig miljö där nere då det nu bara är betong.

IMG_2018

Idag har det även varit en rörmokare här för att få ordning på lite rör till en av lokalerna vi hyr ut så att ytterligare en frisör kan flytta in. Så nu kan man inte skylla på att det är långt till frisören när man klagar på att man har fått för långt hår och inte ”orkar” gå till stan för att klippa sig då det nu är endast 5 meter till frisören.

Nu är det lunchtid och dags att få i sig lite kycklingsallad för att mätta magen någon timme. Ha en fantastisk dag och hoppas att solen skiner i hela Sverige :)

1024-1024

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *