Vi som kommer driva den här bloggen är LifePuzl´s VD och grundare Maria Forsberg Lönn samt André Dahlgren Melin som är marknadsansvarig och allt i allo här på LifePuzl. Bloggen kommer handla om tips för att förenkla livspusslet och vad som händer i företaget. Vi kommer också ha intervjuer med experter och föräldrabloggare som kommer berätta sin syn på vardagslivet.

Nu är det fredagsmys!

Då var fredagen här igen och oj vad veckorna bara springer iväg, det kan nog ha att göra med att det händer så himla mycket här på kontoret just nu. Som tex. så skickade vi in vår nya uppdatering till App-store för granskning igår och vi har fullt upp med alla evenemang vi har startat. Men när man har många bollar i luften och det alltid händer något så tycker iaf jag det är som roligast.

IMG_1950

Vår utsikt från fönstret, skulle ju vara väldigt gott med lite Lingon Grova med ost faktiskt men lastbilen svängde åt fel håll :(

Idag är det ingen vanlig fredag som det faktiskt sällan är här på Lindängen, men idag så drar vi igång Veckans Livspusslare här på bloggen där 1 person varje vecka kommer att presenteras och svara på några enkla frågor och tack vare det så får man även länka sin sida i inlägget. Är du också intresserad av att få bli Veckans Livspusslare så kan ni kontakta mig på andre@lifepuzl.se , platserna är begränsade och har börjat fyllas på.

Ikväll kommer tvåbarnsmamman Jennifer från Kungälv att presenteras, missa inte det!

Nu måste jag springa iväg till fredagsfikat då det är inget man vill missa, tror det bjuds på hembakad kladdkaka av chefens dotter. 😀

1024-1024

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *