Vi som kommer driva den här bloggen är LifePuzl´s VD och grundare Maria Forsberg Lönn samt André Dahlgren Melin som är marknadsansvarig och allt i allo här på LifePuzl. Bloggen kommer handla om tips för att förenkla livspusslet och vad som händer i företaget. Vi kommer också ha intervjuer med experter och föräldrabloggare som kommer berätta sin syn på vardagslivet.

Hektisk vecka

Idag är Maria fortfarande kvar i Uppsala med sitt SLU arbete och hela förmiddagen har man varit alldeles själv här på kontoret. Men vid 13 tiden så kom äntligen Maria´s man  Lasse samt Ghazwan som har hand om allt det praktiska här i huset, så nu har man lite sällskap att se fram emot.

Början av veckan har varit väldigt hektisk men nu börjar det lugna ner sig lite då vi är klar med publiceringen av bloggen samt JordenRuntMedLifePuzl som vi drog igång i måndags. Nu gäller det bara att få fart på dessa aktiviteter och på fredag så drar vi igång veckans livspusslare här på bloggen där en person/familj kommer att presenteras och berätta om sitt liv och ge sina personliga livspusseltips till oss. Så det ser vi verkligen fram emot!

Nu ska jag fortsätta dricka mitt vaniljte och jobba vidare.

IMG_1902

Hoppas ni får en härlig onsdag :)

1024-1024

2 thoughts on “Hektisk vecka

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *