Vi som kommer driva den här bloggen är LifePuzl´s VD och grundare Maria Forsberg Lönn samt André Dahlgren Melin som är marknadsansvarig och allt i allo här på LifePuzl. Bloggen kommer handla om tips för att förenkla livspusslet och vad som händer i företaget. Vi kommer också ha intervjuer med experter och föräldrabloggare som kommer berätta sin syn på vardagslivet.

Jorden Runt Med LifePuzl!!

Maria klarade av att inte avslöja vad det var som vi skulle presentera idag, hade faktiskt mina aningar om att det skulle dyka upp något litet igår men icke!

Helgen har verkligen sprungit iväg och det tack vare att jag är mitt uppe i en flytt som är hela 140 meter från min gamla lägenhet. Men med en dotter som inte alls har lika långa ben som mig och ett humör som bara en treåring kan ha så går inte allt som planerat hela tiden. Men igår kväll så började det faktiskt likna ett hem och det är just nu bara inredning samt köpa lite mer möbler som fattas för att man ska kunna börja komma hem och slappa i soffan och inte behöva tänka på vilken låda som man ska packa upp.

Men nog pratat om min helg för nu ska  vi presentera det ni alla har undrat över vad det kan vara.

(Trumvirvel)

jordenruntmedlifepuzl

Jorden Runt Med LifePuzl är en tävling mot sig själv för att man ska kunna nå sitt mål. Det går ut på att man ska motionera till sitt mål, det kan vara din favoritplats i världen som t.ex. Rom som Maria har valt. När man har valt den plats man vill motionera till så räknar man ut avståndet här.

För varje pass lägger man in tex. 12km/3000 km på evenemanget. 12 km anger längden som du har motionerat och 3000 km anger avståndet till destinationen. Ett pass innebär att du motionerar oavsett om avståndet är kort eller långt. Håll koll på avståndet med tex. Runkeeper.

Varje gång du har gjort ett pass så lägger du in detta i kommentatorsfältet under evenemang så har alla samt du själv koll på hur långt du har kvar. Här kan man också pusha andra och komma med tips och råd samt ge varandra motivation till att nå sitt mål.

Under ”färden” kan ni komma att bli intervjuade till vår blogg med några enkla frågor kring vem du är och varför du valt just din destination. Självklart är det frivilligt och inget tvång att bli intervjuad.
Lycka till nu allihopa och berätta gärna hur det går och hur det känns att vara igång. Klarar ni ert mål innan midsommar så får ni gärna berätta hur det känns efteråt också!

Här hittar ni evenemanget.

1024-1024

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *