Vi som kommer driva den här bloggen är LifePuzl´s VD och grundare Maria Forsberg Lönn samt André Dahlgren Melin som är marknadsansvarig och allt i allo här på LifePuzl. Bloggen kommer handla om tips för att förenkla livspusslet och vad som händer i företaget. Vi kommer också ha intervjuer med experter och föräldrabloggare som kommer berätta sin syn på vardagslivet.

Söndag kväll…

God kväll allihopa! Jag är fortfarande förkyld och börjar bli rejält less på det nu. Förutom lite dammsugning har jag hållit mig lugn för att komma i arbetsform till i morgon. Lite jobb vid datorn har iaf gått bra och jag har bl.a. kollat igenom faktureringar och bankkonton. Förundras över att vissa alltid är sena med att betala hyror medan andra alltid är flera dagar tidiga. Ska se om jag kan hitta något mönster där. Har också jobbat lite med mitt uppdrag för SLU, men det tekniska har en förmåga att krångla hela tiden. Idag har jag försökt med konststycket att ladda ner en film som kommit via mail, lägga in den i en SLU-server för att sedan länka den till vårt utbildningsverktyg PingPong. Det gick sisådär, kan jag tala om. I morgon måste jag nog ringa och be om lite teknisk hjälp, vilket inte hör till ovanligheterna. Det finns trots allt en anledning till att man blev biolog istället för tekniker.

Jag lyckades iaf lyssna på Kaliber i P1 idag. Det handlade om hur djurskyddet i Sverige kan påverkas av att konkurrensen från den oerhört intensiva grisproduktionen som finns i andra delar av Europa. Lyssna gärna, det är väldigt intressant. Annars: Lova mig att bara köpa kött från svenska gårdar, helst ekologiskt! Själv är jag vegetarian men E äter kött och till henne letar jag alltid efter bra, närproducerat, ekologiskt kött.

Här är länken till radioprogrammet: Djurskydd gris

Tecknad gris kopia

Så här låter det alldeles för ofta hemma hos oss:

-Ska vi kolla på nåt?
-Vet inte. Är det någon bra film på TV?
-Vet inte. Tittade vi inte på något igår?
-Vet inte. Gjorde vi?
-Ja, jag tror det. Men vi tittade nog inte på hela.
-Nä, så var det nog. Men vad tittade vi på då?
-Vet inte. Men jag tror vi slutade när det var typ 20 minuter kvar.
-Hmm. Var det något bra?
-Jag tror det.
-Var det på Tv? Eller datorn eller kanske NetFlix?
-Vet inte..
Osv osv osv…..

Nej, det blir nog ingen film i kväll heller.

God natt!

maria

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *