Vi som kommer driva den här bloggen är LifePuzl´s VD och grundare Maria Forsberg Lönn samt André Dahlgren Melin som är marknadsansvarig och allt i allo här på LifePuzl. Bloggen kommer handla om tips för att förenkla livspusslet och vad som händer i företaget. Vi kommer också ha intervjuer med experter och föräldrabloggare som kommer berätta sin syn på vardagslivet.

Finns det socker på hotellet?

Det här är mitt allra första blogginlägg någonsin. Ojoj, HUUUR ska det gå?

Idag är det lördag men som entreprenör finns det ju alltid något att göra. På hotellet har vi fullt i alla våra tre (!) rum. En av gästerna har gett mig och Basil (alltså L) mycket huvudbry. Redan när han ringde och bokade rummet frågade han om det finns socker på hotellet. -Ja, svarade L. Det finns socker i det gemensamma köket, inga problem. Vid gästens in-checkning igår var L noga med att visa var sockret fanns, nämligen i kryddhyllan i köket. Gästen såg lite förbryllad ut men nickade artigt. Sent igår kväll ringde dock gästen igen och frågade:  Var är sockret? Och var är mitt rum? L svarade återigen att sockret står i köket och rummet är typ ”där det var förut idag”…. Vi vet fortfarande inte vad ”sockret” är. Om någon av er vet får ni gärna berätta.

För övrigt har vi skottat, skottat och skottat! Mest L iofs, eftersom jag haft förmånen att skylla på en rejäl förkylning och MÅSTE bli pigg och alert till på måndag, men jag har hjälpt till en del jag med. Nu blir det vin och min absoluta favoritmat: Tacos! (ja, på vissa punkter är jag otroligt förutsägbar och det har jag inga som helst problem med:-)) Ha en härlig, förutsägbar lördagkväll allihopa!

Snömaria

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *