Vi som kommer driva den här bloggen är LifePuzl´s VD och grundare Maria Forsberg Lönn samt André Dahlgren Melin som är marknadsansvarig och allt i allo här på LifePuzl. Bloggen kommer handla om tips för att förenkla livspusslet och vad som händer i företaget. Vi kommer också ha intervjuer med experter och föräldrabloggare som kommer berätta sin syn på vardagslivet.

Välkommen till vår blogg!

Hej och välkommen till vår blogg, MyLifePuzl.

Idag är det en stor dag här på kontoret. Inte nog med att vi publicerar vår blogg utan vi är också med i SvD och deras extrabilaga Våra Nyfödda Barn precis bredvid en av Sveriges största bloggare, Isabella Löwengrip. Vi har ingen aning om hur stort det här kommer bli så vi sitter på helspänn och inväntar vad som kan hända. Maria som har varit sjuk några dagar är inte här idag utan sitter hemma på helspänn hon också och skickar nervösa mail till utvecklarna, haha. Det kommer gå bra Maria, vi är ju så trevliga och skulle det mot förmodan dyka upp något problem så löser vi det.

dasddas

Nu ska jag förbereda allt inför måndag och vårat evenemang som kommer presenteras då, men håll utkik för Maria kanske inte klarar av att hålla sig ända tills måndag och avslöjar något i helgen. Vem vet?

Ha nu en fantastisk helg och ta hand om er!

1024-1024

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *