Vi som kommer driva den här bloggen är LifePuzl´s VD och grundare Maria Forsberg Lönn samt André Dahlgren Melin som är marknadsansvarig och allt i allo här på LifePuzl. Bloggen kommer handla om tips för att förenkla livspusslet och vad som händer i företaget. Vi kommer också ha intervjuer med experter och föräldrabloggare som kommer berätta sin syn på vardagslivet.

Om oss

Om bloggen
I bloggen MyLifePuzl skriver Maria och André om arbetet med appen LifePuzl och hur de försöker hantera sina egna livspussel. De kommer också ha intervjuer med experter och föräldrabloggare som kommer berätta sin syn på vardagslivet. Varje vecka utses Veckans Livspusslare! Vill du vara Veckans Livspusslare, skriv till info@lifepuzl.se och berätta varför just du vill bli utsedd och vad som är ditt bästa tips för att få ihop livspusslet. Många vill veta hur ni gör! Ni blir publicerad på bloggen MyLifePuzl med bild och länk till er sida.

Under februari månad kommer vi starta ett evenemang som avslöjas 2015-02-02, så håll ögonen öppna!

Vad är LifePuzl?
LifePuzl är en app där ni som är föräldrar kan ha en gemensam kalender och dagbok för era barn. På LifePuzl kan ni enkelt och snabbt uppdatera varandra både om vad som är på gång och vad som har hänt. Lägg in texter och bilder och spara minnen i en dagbok som båda har tillgång till. Ni väljer själva vilka som ska vara medlemmar i en viss kalender och som användare kan man ha flera kalendrar bredvid varandra med varsin grupp medlemmar, t.ex. om olika barn har olika föräldrar. Du kan också bjuda in far- och morföräldrar och om ni är separerade är LifePuzl ett perfekt sätt för er att hålla koll på allt!
Du kan ladda ner LifePuzl via iOS och Android enheter! Ladda ner appen gratis från Appstore eller Google Play.

Vem är Maria Forsberg Lönn?
Maria Forsberg Lönn är grundare och VD för LifePuzl AB. Hon är också fastighetsägare och driver ett litet företagshotell i Sandviken. Dessutom är hon utbildad etolog* och jobbar med djurskyddsfrågor på Swedish Centre for Animal Welfare vid Sveriges Lantbruksuniversitet i Uppsala.
Maria kan lite grann om ganska mycket, men blir aldrig specialist på någonting… Utom möjligtvis en sak; att hoppa på utmaningar inom områden som hon inte kan någonting om. Som appar. För Maria är gräset inte bara grönare på andra sidan, utan också ALLTID mer spännande. Innerst inne längtar hon dock efter att sitta under en korkek och lukta på blommor.
Privat är Maria gift med L och har dotter E, från ett tidigare äktenskap med R. Den 9 augusti 2015 fyller hon 50 år och har gett sig den på att komma i form till dess.

 * Etologi betyder ”Läran om djurens beteende”.

Vem är André Dahlgren Melin?
André Dahlgren Melin är den som är allt i allo här på Lindängen där vi sitter. Men som främsta uppgift har han hand om LifePuzl där han ständigt arbetar med marknadsföring och kundkontakt. Från början är han utbildad barnskötare och har stora erfarenheter kring att arbeta med barn med funktionsnedsättningar.
Privat så bor André tillsammans med sin dotter E i Sandviken och har bandyn som sitt stora intresse. Han spelar för den allsvenska klubben Skutskärs IF och driver samtidigt bloggen Bandypappan här på allt för föräldrar.

Följ oss på:

                                                           twitter-icon Instagram_Icon_LargeFacebook logopinterest_badge_red 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *