Mot hjältar och prinsessor

I praktiken kan vi inte ha en egen zon! Det är det som är hela grejen med barn! Dom fattar inte zon.

Så sitter man här och blir förbannad igen. Banfria zoner på flyg…. Jag har aldrig hört något dummare. Jo men det har jag väl kanske, men oftast är det från samma typ av person sån idioti kommer.

Flyg är väl för fan ett transportmedel? Man kan väl inte förbjuda någon typ av person från vårt samhälle att finnas där. Högljudda vuxna som luktar illa då? Eller fula? Fulla? Ännu värre, dom som applåderar när planet landar, dom amöborna, var ska vi sätta dom?

Inte nog med att vi småbarnsföräldrar ska ha fullt sjå med att göra våra små nöjda, vi ska också göra känsliga vuxna som uppenbarligen är för djävla känsliga nöjda. Jag orkar inte ens tänka på er!

I praktiken kan vi inte ha en egen zon! Det är det som är hela grejen med barn! Dom fattar inte zon. Vi måste ha tillgång till varenda djävla utrymme och knapp på hela flyget! Vi måste vandra fram och tillbaka i dom trånga gångarna. Vi måste äta maten en och en eller aldrig, samtidigt som vi vankar.

Av och ann

Varenda passagerare måste le eller prassla med något åt oss, för att vi ska överleva resan. Alla som flyger när det finns barn ombord måste obligatoriskt göra minst tre titt-ut var! För vi håller väl ihop?

Vi är väl alla stora som har varit barn. Vi tror väl alla på en framtid och vill att barn ska få uppleva saker? Bara rumpor och sand mellan tårna. Vi vill väl att dom barn som har möjligheten ska få bygga sandslott i november?

Inte nog med att vi har packat i veckor, googlat listor och oroat oss. Vi blir preppade med än det ena än det andra om var vi får amma och inte, ska barnen äta där vi andra äter eller ska dom äta under servetter. Ska vi ställa vagnarna här eller där. Vi får skit för att vi lämnar över uppfostran hit och dit… och nu får vi inte ta med Sveriges framtid på samma flyg som obetydliga, sura, kränkta gubbar och kärringar heller.

Ni borde förbjudas! Jag hoppas att ni som vill ha barnfria zoner  inte har barn, aldrig kommer att få barn, inte känner några barn och framför allt aldrig har varit barn. För det är fan ta mej djävligt kränkande att vilja förbjuda vår framtid på ett transportmedel som du inte äger. Du hyr en tillfällig plats där precis som oss andra! Som på en buss, ett tåg! Du har inte betalt mer än oss, snarare mindre.

Jag vill införa tant och gubb fria zoner, och då har det inget med ålder att göra för jag stöter på dom i olika åldersgrupper. Sen vill jag införa obligatorisk titt-ut och alkohol förbud på flyg. Definitivt äggförbud på tåg, alla fattar varför och jag vill lyssna på Millincollin i tysta vagnen! Sen på buss tycker jag att snygga ska sitta längst bak och alla som röstar fel på taket.

//MEUK

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *