Mot hjältar och prinsessor

kunskap

Kunskap är makt, absolut! Kunskap är också väldigt avslöjande och sårbart. När jag läser en bok om ex jämställdhet så blir jag ofta upplyst. Bara det att jag också blir så medveten om att det finns så mycket jag inte kan göra något åt. Som jag tyst måste delta i även om jag inte vill. Så mycket som är fel, som andra inte ser. Vet man något så har man också ett ansvar att använda son kunskap. Att inte bara sitta med på tåget i samma riktning som alla andra. Ibland är det skönare att bara inte veta… eller. Kom precis hem från en resa med båda barnen. Själv. Jag som själv med barnen alltså. Det vill säga inte alls själv någon gång men väldigt ensam i saker som: sug inte på stången i tunnelbanan. Sparka inte på främlingar. Sparkas inte. Djuren vill inte äta din mössa. Man äter inte efterrätt efter kanelbullar. Osv osv. En mysig resa med sus, bus, morgnar, fikor, lite vilor, djur mm. Haj

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *