Mot hjältar och prinsessor

Gummihjärna

Långt mellan inläggen nu. Svårt att skylla på fullt schema om jag ska vara ärlig. Gummihjärna, kan man skylla på det. En trött och seg gummihjärna som ibland är superkreativ ungefär 2 timmar och resten av tiden strävar den efter att sova. I soffan, i bilen i affären. Inte när jag kör då. Kan man läsa och sova samtidigt? Mata och sova?

Här om dagen så sov hela familjen en kvart i bilen på parkeringen. Tänk om någon såg oss? Barnen sov och vi visste att om vi flyttar dom så är det över. Vi sa inget bara en tyst överenskommelse så satt vi kvar i våra stolar och sov till lillan vaknade. 15 minuter.

Sen har jag ju börjat jobba en dag i veckan. Känns sjukt kul och det är mycket på gång. Hoppas det blir bra i slutet… Förändringar är ju alltid lite jobbigt och krävande. Träningen ligger på is förutom promenader då. Varje dag ska dessa benen gå minst 30 minuter. Så är det bara! Men mitt i feber och ledsna lämningar så är det ganska skönt att inte ha träningen också som hökar. Försöker att bara vara.

Ett litet steg på resan mot att bli nöjd och stark och allt det där… Att göra det som passar mig, oss. Ligger så mycket känslor och ”hur ska den/dom reagera” i giftermål. Kanske blir det ett snart? Ett litet, osynligt men förhoppningsvis fantastiskt ändå.

Ska försöka att skriva lite oftare. Tänka lite mer. Ha lite mer åsikter.

Haj

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *