Mot hjältar och prinsessor

Lycka till mej!

Hade bestämt mej för att gå en lång promenad idag. Hade bestämt att jag behövde det. Så spöregnade det. Gick ändå. Kändes plötsligt inte som att jag behövde det när jag var 20 min bort och jeansen var så tunga att dom kasade ner.

Träffade en vän idag. Något släppte och det var som innan igen. Vet egentligen inte om det har varit något annat där emellan men jag mindes. Hon också tror jag. Vi skrattade och grät. Är väl så det ska vara.

Man ska inte längta men jag längtar till torsdag, mer viktiga möten. Såna som betyder något. Har lite obetydliga måsten tills dess men det kan jag klara av.

Livet just nu: Bra, lättsamt, härliga barn och härliga jag. Bestämmer mig, tar plats och försöker att inte älta. Går sådär. Gillar min vardag. Ännu några kamper kvar, varav en i veckan. Lycka till till mej!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *