Mot hjältar och prinsessor

Familj

Familj är intressant tycker jag. Hur man går runt och har en massa relationer fast man inte valt det själv. Det finns inte sällan krav och förväntningar. Att tacka ja och höra av sig. Dyka upp. Att bråka med familj anses ofta värre än att bråka med någon annan. Ändå sa behöver man inte känna varandra bättre. Blod är blod men inte alltid på något sätt. Känns så overkligt nu när man har små barn att jag inte skulle prata med dem varje dag. Gärna ses. Att mina barn, syskon inte ska vara den första som hen vänder sig till. Jag ska kämpa för det! Dom kommer kanske inte alltid att vara bästa vänner. Men dom ska alltid vara där för varandra när det behövs. Vara tysta tillsammans och prata om allt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *