Mot hjältar och prinsessor

Jag älskar dig!

Tänk om vi för 10 år sedan hade vetat att vi skulle sitta här ikväll, vid bordet med våra 2 barn och äta pannkakor. Att en skulle göra smeten och en steka dom. Tänk om vi hade vetat att vår son skulle ha både ”min” sylt och ”din” Nutella på sin pannkaka. Bästa mixen. Att vi skulle packa matsäck, bada varsin och sova 4 st i stora sängen. Tänk om vi hade vetat. Att jag skulle öppna dörren när du kom hem och att båda skulle smita ut utan strumpor för att möta dig. Att jag är mimi och mami, mamma mammo and more. Att imorgons mål skulle vara dammsuga och få till en vila mitt på dagen. Vetat att det går att tvinga en treårig att sova middag men inte hålla en vaken på en tur i bilen. Tänk om vi hade vetat vad som är viktigt. Du och jag och vi. Jag älskar dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *