Mot hjältar och prinsessor

Barbie på skönhetstävling

Dåligt av mig att inte blogga… har skrivit varenda dag men inte här. Skickar novellen i morgon och ska även få iväg mitt andra Skrivprojekt… gärna ikväll. Men förväntar mig inget. Är själv med två barn. Blir det så, så blir det så. Har inga förväntningar alls… Problemet med en inte ”dagen idag” blogg är ju att man måste typ tycka eller tänka något ofta. Just nu känner jag mig tom på åsikter. Övervann dock en rädsla här om dagen och sa till en viktig vuxen i våra liv att vi, läs småttingarna, inte vill, läs får, leka med Barbie. Än mindre kolla på” Barbie går på skönhetstävling”. Som är en riktig film, som säljs 2014. Då tyckte hen att jag var skruvad och undrade om jag inte har viktigare saker att tänka på…. Nej det har jag inte just nu.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *