Mot hjältar och prinsessor

pösmunkeri

Hej och välkommen till verkligheten! Verkligheten där pösmunkeriet är ett faktum. Tänk att det ska ta över sex månader att uppskatta pösmunkeri och bara vara på riktigt. Det har vi varit hela dagen, bara varit. Sjukt jobbigt på många sätt att bara nöta på varandra. Men också sjukt skönt. Att få tid till att titta på dom små hästarna. Smaka om mackan är bäst i bitar eller stänger? Vila, stimma, skrika. Äta, vägra äta. Sova i sängen sen i fåtöljen. Kolla på de jättestora girafferna, ge dem vatten. Skönt och påfrestande som sagt. Kanske fördummande men låt så vara. Att få så mycket tid tillsammans att långkoket blir spagetti och köttfärssås. Sista gången är detta för mig. Typ allra sista gången och nu ska jag njuta! Har gjort det till viss del hela tiden men återigen så strävar jag ofta mot något….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *