Om Familjetipsbloggen

I den här familjetipsbloggen vill jag dela med mig av alla de bästa barn-& familjerelaterade tipsen på ett och samma ställe. Välkomna hit för att läsa om tips på allt i från roliga barnaktiviteter, smarta barnprylar, snygga & funktionella barnkläder, barnvänliga recept, mammatips & många, många fler tips för familjen. Jag är alltid ärlig och rekommenderar inte saker jag själv inte gillar eller tror på.
Jag garanterar också att du får massor av suveräna tips och slipper tråkiga utfyllnadsinlägg om min vardag!

Jag som skriver i den här bloggen heter Jenny och är egentligen en light norrlänning från Glada Hudik som numera bor på Kungsholmen mitt inne i Stockholm tillsammans med min familj. I familjen finns min öländska man, fina 6 åriga sonen Elias, busiga charmtrollet Ella på snart 4 år och Jack Russell hunden Tussi.

Jag tycker om att vara med mina barn, shoppa, träffa vänner, arrangera events och koppla av på SPA. Jag älskar också att resa och har hittills åkt på över 50 utlandssemestrar och fler blir det!

Elias är en 6 årig go och lugn kille som älskar allt som har med fordon att göra. Spiderman, Turtles, dinosaurier är andra favoriter. Gillar att baka, äta glass, åka karusell och sova på hotell. Han älskar udda smaker som saltgurka, oliver och rå lök. Sätter helst på sig tröjor med roliga tryck eller skjortor.

Ella är en vild liten 3,5 årig trollunge med ögon som charmar vilken liten eller stor plutt som helst! Extremt social och glad och är inte rädd för nån. Är besatt av Frost och älskar att bestämma, klättra (hänga som en apa) och busa.

 

Välkommen!

Kram Jenny

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *