Hinderbanor & studsmattor från golv till tak

Studsmattepalatset Bounce har jag länge velat åka till. Helst på vuxentiden utan barn, men nu åkte vi hela familjen och hoppade loss tillsammans istället.

http://familjetipsbloggen.se/wp-content/uploads/2018/05/img_3566.mov

Jag glömde typ fota där inne men en film fick jag till :)

Jag gillade att det var uppstyrt med massor av vakter och regler om att det bara fick vara ett barn på varje studsmatta och att det efter en tid roterades så ingen kunde okupera ett och samma roliga ställe.

Så himla kul hade vi! Studsmattorna blev dock för mycket för mig efter en halvtimme då det kändes som hela hjärnan var lös och hoppade omkring där inne, men då körde jag parkourhinderbanan istället som är precis sånt som jag älskar. Föreställ er en simplare minivariant av hinderbanan i Gladiatorerna (utan Gladiatorer så klart) så förstår ni ungefär vad det är.

Kan tycka att priset var lite väl saftigt, 570 kr för 4 pers i 1 timme, men så pass kul så vi kommer åka dit igen ändå.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *