Annons

Rolig nyöppnad restaurang för barnen

Kom på att jag helt glömt bort att tipsa er om en barnvänlig restaurang som både barnen och vi vuxna gillade. Både rolig, barnvänlig, prisvärd och mycket mat som barnen gillar.

Pinchos heter stället och är en kedja som finns på massor av ställen i hela Sverige. I Stockholm har det däremot inte funnits värst länge och för tillfället finns det på Fridhemsplan (snart även Stureplan) och i Botkyrka (Exploria). Inredningen har cirkustema och på toaletterna spelas roliga ljud. Alla rätter är tapas (väldigt små) och man beställer flera smårätter per person. På menyn finns till exempel mini hamburgare, mini ribbs, små vårrullar, miniatyr pizza, mini pokebowl, små kycklingsspett m.m.

Man beställer enkelt sin mat och dryck från Pinchos app som man behöver ladda ner till sin mobil. På så sätt tjänar man också poäng på alla köp man gör och får rabatt vid nästa besök. Betalar gör man också via appen och mat & dryck går man själv och hämtar när appen plingar till. Roligt sätt att beställa på tycker barnen så klart!

En populär dryck för barnen blev så klart godisdrinken med rosa remmar. Ett annat plus restaurangen fick av barnen var att alla bjuds på popcorn vid entren!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons