Fuerteventura

För en vecka sedan kom vi hem från Kanarieöarna. Vi har varit där tre-fyra gånger förut och den här gången provade vi på en ny ö, Fuerteventura, och jag måste säga att det är den finaste Kanarieön vi har varit på i alla fall.

I alla fall om man hänger i Morro Jable på öns sydspets, för där var stranden både lång och bred med fin sand. Utanför varje ort var det dock bara sand och ödemark, men coolt att åka igenom och kolla på.

Vi gillade stranden så himla mycket så vi stannade där en heeeel dag och kväll en dag. Underbar solnedgång över havet!

Mina fina bröder

Hotellet vi bodde på låg ca 20 min därifrån och hette Club Drago Park och var ett väldigt prisvärt hotell. Ett helt ok hotell, fräscht och rent och så men inte mer än så. Maten var tyvärr inget att hurra för på All Inclusive buffen men personalen var jättetrevliga och väldigt service minded över hela hotellet så vi trivdes kanonbra.

Stranden som låg närmast vårt hotell var inte i närheten så fin men funkade perfekt till snäckplockning.

Stor eloge till hotellet som hade tagit dit självaste jultomten med julklappar till alla barnen på hotellet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *