Äventyret Aladdin

Bio i all ära, men inget slår en bra show tycker jag! Jag & Elias var och såg föreställningen Äventyret Aladdin på Stockholm Waterfront härom dagen.

Föreställningen var tagen från Disneyfilmen Aladdin men hade både nya sånger och karaktärer inkluderade. Ensemblen var riktigt stor och bestod av flera kända skådespelare som Claes Malmberg, Kim Sulocki och Markoolio.

Det som gjorde showen extra rolig var den roliga karaktären, Mattan Zlatan, som både Elias och jag skrattade massor till, men även den finska brytningen Markoolio gjorde i sin karaktär som El Zallham (vilken jag tror ska motsvara Jafar).

Det var mycket dans och sång i föreställningen, vilket jag tycker är kul. Aladdin och prinsessan Safa (Jasmin) var dessutom två riktiga sångfåglar att lyssna på. Absolut sevärd föreställning tyckte både Elias och jag! Enda nackdelen var den något långa pausen i mitten på 30 minuter och att det inte fanns några ”stolpallar” åt barnen att sitta på så de såg bättre.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *