Tips på grejer till adventskalendern

I år sket jag i att köpa en sån där LEGO- eller Playmobiljulkalender som vi haft förut och istället gjorde jag en egen.

Det finns färdiga kit med små påsar, siffror, nypor och lina att köpa på flera ställen. Jag har bland annat sett på både Lagerhaus och Hemtex, så det var verkligen inget meck med det.

Det största problemet är däremot att komma på vad man ska lägga i påsarna! För det första vill jag inte att barnen ska bli bortskämda så det får inte vara för mycket i varje påse och jag vill heller inte att dom ska få för många saker så jag bestämde att de skulle få varannan dag.

Tips på småsaker att lägga i adventskalendern;

– Pokemonkort (några stycken bara)

– tatueringar

– spelkulor

– Lego gubbe

– suddgummin

– klistermärken

– hårspännen

– pruttkudde

– hårsnoddar

– reflex

– nyckelring

– roliga plåster

– studsboll

– play dough lerburk

– jojo

– pennor

– smådjur/gubbar

– lypsyl

– såpbubblor

– nagellack

– pixibok

– roliga strumpor

– fidgetspinner

Och när påsen infaller på en fredag eller lördag kan man byta ut mot kinderägg, tablettask och klubba så har man även lördagsgodiset fixat 😉

Ella’s favorit bland leksaker just nu är olika typer av småfigurer. Dom här är superbra då – Pet in my Pocket överraskningspåse, för typ 30 spänn, finns med både hundar och katter. Hon älskar dom!

Första dagen får de en varsin påse, för att inte slå ihjäl varandra. Likaså sista dagen. Sista dagen har jag dock gjort det hela lite mer spännande och istället för grejen lagt ner ett brev i ett kuvert. Där i står instruktioner vart den sista presenten, som är lite bättre än de andra, kan hittas..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *