Perfekt barnstrand på Öland

Än finns det några sista härliga solstrålar och roliga stranddagar att ta vara på. Vid det här laget trodde jag att vi hade hunnit med alla stränder på Öland..men icke. En riktigt bra strand för barnen hade vi missat!


Stranden i Ekerum, precis bredvid campingen har verkligen allt. Långgrunt varmare vatten, utomhuspool, lekpark, glass, minigolf och restaurang. Elias & Ella sysselsatte sig hur länge som helst med att fånga (ofarliga) maneter.Det finns en stor lekpark med hinderbana, klätterställningar, gungor, rutschkanor och stor hoppkulle mitt på stranden.


Lite ledsen över att jag inte lyckats klura ut hur man lägger till videoklipp här på bloggen för jag har en sån himla rolig film på Ella när hon åker ned för den vattensprutande vattenrutchkanan. Ni får helt enkelt åka dit och prova den själva :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *