Parkourkalas

Nu har Elias hunnit fylla hela 7 år. Värsta stora killen nu! Eftersom han precis börjat i en ny skola ville han bjuda hela sin nya klass på sitt kalas och med 23 ungar vill man inte vara hemma. Ett parkourkalas var vad han ville ha så jag började googla och hittade en perfekt set up!

Stockholms Barnidrottsförening anordnar olika rörliga barnkalas som parkourkalas, danskalas och hinderbanekalas på den skolas idrottshall man själv önskar. Då kommer det dit två stycken tonårsledare som bygger upp en hinderbana och guidar barnen till hur man med olika parkourhopp ska ta sig genom banan. Barnen körde på stenhårt i en hel timme med både hinderbana och två lekar och tyckte det var hur kul som helst. Så verkligen ett superlyckat kalas!

Det hela kostade 1500 kr och för dom pengarna ingick 1 timmes hyra av idrottssal med två ledare. Man behövde själv fixa med fika och det utomhus, för i salen fick man inte fika.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *