Rolig adventskalender

Om du inte har hunnit fixa nån julkalender än kommer här ett sista minuten tips. Det här är både en billig variant (jämfört med de andra som går loss på 300-400 spänn) och dessutom en kalender som gör att ni är sysselsatta varje dag efter skolan (perfekt tycker jag som gärna skippar lekparken).


Det här är alltså en pysseladventskalender med olika pyssel i 24 dagar. Superkul om man gillar att pyssla, baka och pärla vilket vi alla gör!

Nu när alla hyllningar är framförda…till nackdelarna. Om man inte är en inbiten pysslare med stora förråd av silkespapper, crepepapper, orgamipapper, dubbelhäftande tejp, bjällror osv osv så blir det en vääääldigt dyr kalender. För det som ingår i kalendern är själva pysseltipsen och några hårdare kartongpapper som behövs till vissa pyssel. Men nu jäklar ska här pysslas :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *