Vinterns barnkläder

Brrrr vad kallt det blev helt plötsligt. Nu är vintern verkligen här så förra veckan invigde vi årets vinterkläder. Man kan ju undra hur lång Elias kommer bli när han växt färdigt för de vinterkläder vi la av i mars var på tok för små nu bara dryga halvåret senare.

Vi har använt vinterkläder från Reima flera säsonger nu och är jättenöjda med kvaliten och funktionaliteten på kläderna så vi kör så klart på dom den här vintern också. Aldrig varit med om att de gått sönder, läckt in eller inte hållt värmen. I år när Elias går på skolan kändes han för stor för att ha overall så jag tyckte tvådelat blev ett självklart val. Dessutom skönt att slippa sitta med overall i bilen på vägen till skolan utan istället bara kunna slänga på sig jackan.

Elias jacka är helt vattentät (och kan dessutom torktumlas!). Älskar den klarblå färgen på Elias jacka också. Och ett extra plus till luvan och kragen som blir som ett halsskydd!

Ella försökte göra snöänglar i den lilla snön som fanns :) Tur att hennes vinterbyxor är extra höga och har hängslen som håller dom på plats och snön utanför.

Ella’s vantar kunde inte vara bättre val till henne. Hon vägrar ha för tjocka vantar men när hon efter tio minuter fryser i sina fingervantar vill hon inget annat än gå in. Dom här godkände hon på en gång, troligtvis för att dom inte är superklumpiga och sitter bra på plats ovanpå jackärmen.

En smart funktion som både Elias och Ella har på sina jackor är snölåset nedtill där knapparna fäster jackan tätare runt kroppen och gör så att snön inte kommer in.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *