Bästa SPA hotellet

Förra sommaren hade jag en underbart härlig tjejweekend på Ystad Saltsjöbad och blev så såld att jag var tvungen att åka dit igen. Så den här sommaren lämnade vi vuxna barnen hos farmor och farfar och checkade in för några dagars vuxentid.


Hotellet är enligt mig, ett av Sveriges bästa och ligger beläget mitt på den vackra sandstranden i Ystad. Läget, uteserveringen, maten, känslan, servicen, SPA:t. Allt är super!
Man får verkligen utomlandsfeeling här bara av att se den långa stranden med den vita sanden, och som grädde på moset prickade vi in sommarens soligaste dagar också.
Rummet hade ljuvlig utsikt rakt ut över havet. Fanns ingen chans att vakna upp på en dålig sida här!
Vi började dagarna med en barfotapromenad på stranden, lite frukost på uteserveringen och sen relax.

Eftersom det var så himla fint väder blev det att vi hängde vid utomhuspoolerna en hel dag.

Men man kan ju inte missa det underbara SPA:t när man är på Ystad Saltsjöbad för här har dom världens bästa utsikt. Och vad ger inte lugn om inte att blicka ut över öppet hav! På deras relaxavdelningen (lägligt nog beläget bredvid den flådiga champangebaren 😉 ) ligger man skönt i härliga dubbelsängat på första parket ut över det stora blå. Ja vad kan jag säga mer, vi hade en helt otroligt bra vistelse även denna gång och kommer garanterat hit igen!

One thought on “Bästa SPA hotellet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *