Pyssla armband

Nåt vi alla i vår familj gillar att göra är att pyssla och rita. Och då menar jag inte bara påskkort och jultomtar och sånt utan också sånna simpla saker som pärlplattor eller halsband. Det senaste vi gjorde var det Elias som lärde oss alla. Det var tydligen en hit på dagis och det blev det här hemma med! Ni kanske redan har sett och gjort Loom bands förut men för mig var det helt nytt.

Jag måste börja med att säga att det ser svårare ut än vad det är. Bara man vet hur man gör så är det faktiskt superenkelt. Man kan antingen använda sig av ett hjälpmedel som ser ut som en lång plastgrej med pinnar på, eller så trär man helt enkelt bara på den lilla gummisnodden på toppen av dina två fingrar. Sen använder man den andra handen och pillar över gummibandet till andra fingret så den låser sig och sen är det bara att sätta på ett nytt gummiband och göra samma sak igen. Till slut får man till en lång orm/armband/halsband. Det finns massor med klipp på Youtube som visar hur man gör!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *