Vinn Zootropolis

En film jag har velat sett på bio, men bara inte hunnit med än, är Disneyfilmen Zootropolis. Elias och jag såg nämligen en trailer på den innan en annan bio och vi satt båda och garvade så vi vek oss. Imorrn den 11 juli kommer den äntligen ut på DVD så därför tänkte jag låta 3 av er vinna ett varsit Blu-ray ex 🙂

För att vara med och tävla;
Vem skulle du vilja se Zootropolis tillsammans med?

Tävlingen pågår till den 17/7 och vinnarna presenteras här på bloggen. En ping kommer på Familjetipsbloggen’s Facebooksida när vinnarna är presenterade. Det är varje vinnares eget ansvar att kontakta mig med sina adressuppgifter inom kort för att få sin vinst hemskickad. Om vinnarna inte hör av sig inom en vecka utses nya vinnare.
—————————————————————————————————————

Vinnare: Stort grattis till signaturerna Eva Flod, Jenny Axelsson, Kristiina. Maila mig på [email protected] med era kontaktuppgifter.


©Disney

19 reaktioner på ”Vinn Zootropolis

  1. Hej hopp! Denna vill vi gärna se! Vet att mamma sett den med min brorson och hört både fr vuxna och barn att den skall vara jätte bra! Denna vill jag krypa upp med popcorn mysfilt och glatt humör med äldsta sonen Alex snart 6 år gammal!
    Passar super bra som födelsedags present t 23/7!
    Stor kram // Helena

  2. Åh, vilken rolig tävling! Vi har faktiskt haft äran och sett filmen redan och den är riktigt, riktigt bra. Det vore därför super kul att få överraska dottern här hemma då hon direkt efter biovisningen sade ”den måste vi bara köpa hem, mamma”. Hon skulle med andra ord bli riktigt glad, och så även jag då jag är en aning trött på att se samma gamla filmer om och om igen när det ska mysas om kvällarna.

    Kram Sanna

  3. Min 4 åriga grabb kommer att älska denna film, och hans kusiner kommer på besök i veckan. Hade varit himla kul att ta fram en ny film som får oss att skratta!

  4. Då vi har pizzakväll innebär det även filmmys!!! Så om jag vinner, så kommer den ses med mina tre barn och min man (tillsammans med en pizza) 🙂

  5. Vi har tre barn här hemma (och förvisso två vuxna) som väldigt gärna vill se zootropolis. vi har längtat efter den ända sen den kom på bio, men av olika anledningar tog vi oss aldrig iväg då så det vore toppen att kunna mysa ner oss i soffan och titta i lugn och ro hemma.
    Håller tummar och tår att filmen blir vår!

  6. Hej!

    Perfekt till sommarlovs mys efter massor av bus.
    En film för stora och små, massor av skratt skulle vi nog få. Hemmabio-överraskning till mina tre barn med mat och snacks skulle toppa sommarlovet!

    Ha en fortsatt fin sommar!
    Med vänlig hälsning,
    Kristiina

  7. Jag skulle se den med min dotter Miranda. Hon pratat jämt om denna film som hon sett men inte vi andra. Frågar man henne vilken film vi ska se så är det just zootropolis. Så det skulle vara underbart att få hem den och överraska henne med en filmkväll med zootropolis?. Hoppas!!! Sarah Solberg

  8. Jag vill gärna se den tillsammans med mina barn, och mannen också såklart! En regnig sommarkväll skulle den passa bra!

    Mvh
    Maria

  9. Den här filmen är nog vi vuxna lika sugen som barnen på att se, så skulle bli en riktigt mysig familjekväll.

  10. Jag skulle vilja se denna filmen med mina barn och min systers barn som är jämn gammal med mina barn. Det skulle passa super bra på regndagar.

  11. Jag är jättegärna med och tävlar om denna film, jag skulle se den tillsammans med mitt barnbarn Hugo. Hoppas på tur, Liselotte

  12. Zootropolis på blåskiva vore rivstart på semestern. Spänning utan att behövas jagas med blåljus i kaninfart.
    Blåklint blåklockor och sommar skall firas med de två små sönerna och prognosen pekar på regn då vore en filmkväll på repeat underbart.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *