Loppi blogbag’s produktnyheter

Lagom till fredagsmyset och helgens hinna-i-kapp-hushållssysslor fick jag hem en fullproppad LOPPI blogbag med massor av produktnyheter att testa.


Den innehöll melonglassdoftande family fresh dusckräm, Ella’s kitchen senaste klämsmoothie med smak av blåbär, äpplen, banan och vanilj, sköljmedlet Softlan aroma sensations inner harmony med doft av eteriska oljor från mandarin och vanilj och designtandborste från Jordan för en snyggare touch i badrummet.

Att det också fanns en film, Alvin & gänget – gasen i botten (Fox Paramount Pictures), gjorde att barnen blev överlyckliga och fredagsmysets filmval var därmed avklarat. Vi satt alla och såg den ikväll och det var verkligen en familjefilm som både barn och vuxna kan underhållas av, sånna filmer är de bästa filmerna tycker jag!


Ella’s favorit blev dock det mjuka läppbalsamet från Burt’s Bee med 100% naturligt innehåll och doft av grape som hon har gått och kletat på hundra gånger ikväll.


Och den här produkten, Grumme kulörtvätt sensitive, blev jag gladast över :) Hela den kommer nog gå åt till helgens tvätthög 😉 Jag har i huvudsak bara använt oparfymerat för barnens kläder ända sen dom föddes (med undantag från nerkissade kläder eftersom oparfymerade tvättmedel inte klarar av den frätande kissodören).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *