Midvinterbrunch med lekrum

Idag var vi ett gäng på tre familjer som ville ses för en brunch nånstans i Stockholms city. Och vet ni att det är så konstigt att det bara finns EN enda restaurang i city som har lekrum! Helt otroligt i mina öron. Men men, vi hade i alla fall turen att få ett bord just där för en mycket trevlig Midvinter brunch. 

 
  Restaurang Hasselbacken ligger i den mysiga, anrika byggnaden Scandic Hasselbacken på Djurgården. Precis utanför restaurangen finns en lounge yta och ett litet, men ändå befintligt lekrum. 
 
  Brunchen var julbordsinspirerad och mycket god. Utbudet kanske inte var det största men räckte gott och väl, och den mat som fanns var riktigt vällagad. Vi passade på att skåla in julen lite också 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *