Julbord i Göteborg

Nu har jag ätit årets tredje julbord hittills och jag läntar redan efter nästa :) Vi passade så klart på att äta julbord när vi var på Liseberg med den höga julstämningen!


Restaurangen Stjärnornas Krog ligger nära ingången till Liseberg och bredvid isbanan. Utsikten över alla ljusbeklädda byggnader, träd och karuseller höjer stämningsfaktorn ännu mer!


Vi satt vid ett stort familjärt runt bord och åt på av alla gottigheter på julbordet. Julbordet i sig var lagom stort med allt det vanliga och lite till. Mina barn som tidigare knappt inte druckit läsk har nu blivit julmustknarkare. Kanske får dra ner på julborden en aning 😉


Dessertbordet på det här julbordet var inte ett bord utan ett helt RUM! Jättemysigt att kliva in i rummet och plocka det man ville ha från bord och hyllor. Kändes som man var inne i Pippi Långstrumps godisaffär.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *