MTR Express snabbtåg

Igår tog jag och barnen ledigt för att åka med på en riktigt rolig Göteborgstripp som proffsiga Wonderland event hade anordnat. Dagen bjöd på allt och lite till och överraskningarna började redan på tåget ner!

 Vi åkte nya snabbtåget MTR Express ner till Göteborg tillsammans med min vän och kollega Felicia och hennes dotter Hedda. Den 3 timmar långa resan gick som på räls (ha-ha) när både vuxna och barn har roligt tillsammans! Ett väldigt snyggt och fräscht tåg med sköna stolar måste jag säga. Eget eluttag för mobil/ipadladdning var också guld värt för båda mamma och barn!


Wow vilket bra anordnat event! Från första stunden vi klev på tåget blev vi uppassade på och överraskningarna slutade liksom aldrig, dagen hade kunnat sluta av lycka redan efter den första när barnen fick varsina chokladkalendrar, men icke :)

 Eftersom vi åkte med MTR Express jultåg så kom så klart jultomten på besök. Och vem var inte tomten om inte självaste Viktor Frisk från Samir & Viktor! Världens bästa chans till en riktigt bra groupie faktiskt 😉


Glada barn, glada föräldrar sägs det va? Vi fick mega glada barn kan jag säga för efter julklappsutdelning var det tomtejakt, fiskdamm och lussebullar på tågagendan. Sen rullade tåget in direkt på Liseberg.. Vilken smidig resa! Jul på Liseberg får ni höra mer om imorrn, kram Jenny

One thought on “MTR Express snabbtåg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *